Avbytare: Rickard Andersson, Fredrik Odell, Ali Adigüzel, Andreas Månsson och Simon Johansson (mv).

Byten:
Victor Larsson ut - Rickard Andersson in 70 min

MATCHKOMMENTARER
I omgång 8 väntade serieledande Limhamns IF på bortaplan som låg endast 1 poäng före trean ÖT Smygehuk. Och vilken match publiken fick se. I den 7:e minuten gör Limhamn 1-0. I den 15:e minuten kvitterar Oliver Oliveros till 1-1 framspelad av Johan Hellström. Detta var Olivers 4:e seriemål i år. I den 17:e minuten för Limhamn 2-1. I den 18:e minuten kvitterar Oliver Wilson till 2-2 framspelad av Johan Hellström. I den 25:e minuten för Limhamn 3-2 vilket också står sig halvleken ut. I den 70:e minuten byts Victor Larsson ut och in kommer Rickard Andersson i en offensiv satsning i jakt på en kvittering. I den 83:e minuten kommer istället 4-2. I den 86:e minuten reducerar Rickard Andersson till 4-3 framspelad av Johan Hellström. Detta var Rickards 3:e seriemål i år och jakten på kvitteringen fortsätter. Istället sätter Limhamn spiken i kistan till 5-3 i den 90:e minuten. Vilken form Johan Hellström ligger inne med där han är inblandad i stort sätt allt i offensiven. På Johans 3 sista matcher har han svarat för 5 mål och 5 assists. I matchen jubilerade Adam Norén och Patrik Lippe när de spelade sin 100:e A-lagsmatch för ÖT Smygehuk FF. I nästa match väntar Oxie SK på lördagen den 31:a maj klockan 14:00 på Smygehamns IP.